Langzaam gebraden rundvlees in passata en wijn

    7 uur 10 minuten

    Een heerlijke rijke tomatensaus en mals rundvlees. Geweldig uit de slowcooker of laag in de oven. Rundvlees wordt langzaam gegaard met passata en rode wijn.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 rundvlees stuk (voor 2 personen)
    • 1 klein pakje passata (tomatensaus)
    • 1 teentje knoflook, fijn gehakt
    • 1 medium ui, in blokjes gesneden
    • groot glas rode wijn
    • kruiden
    • plantaardige olie om te bakken
    • snufje gemengde kruiden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 7uur  ›  Klaar in:7uur10min 

    1. Zet de slow cooker op laag. Bak het rundvlees in een koekenpan bruin aan de buitenkant. Haal van het vuur en leg het in de slow cooker.
    2. Bak in de dezelfde koekenpan de ui en knoflook tot deze doorschijnend zijn. Misschien moet je wat meer olie toevoegen. Doe ook dit in de slow cooker.
    3. Voeg ook de kruiden, passata, en rode wijn toe aan de slow cooker. Roer goed, maar voorzichtig. Zet de deksel erop en laat alles ongeveer 6-7 uur koken, totdat het vlees gaar is en de saus in volume is verminderd.
    4. Als het klaar is, haal het vlees uit de slow cooker snijd je het in stukken (afhankelijk van het gebruikte vlees en kooktijd kan je het ofwel in hele plakjes snijden of laat je het iets uit elkaar vallen) - allebei is heerlijk. Leg op borden en lepel de saus erover.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties