Lichte en fruitige koolsalade

    (1)

    De dressing voor deze koolsalade wordt gemaakt met natuurlijke yoghurt en veel minder mayonaise dan normaal. Rozijnen geven er een heerlijke zoetheid aan. Lekker als bijgerecht voor bij ham, quiche of hamburgers.


    6 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 300 gr witte kool, fijn versnipperd
    • 200 gr wortelen, geraspt
    • 40 gr rozijnen
    • 2 eetlepels mayonaise
    • 200 gr yoghurt
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe de kool, wortelen en rozijnen in een kom; roer goed.
    2. Meng de mayonaise met de yoghurt in een andere kom, kruid met zout en peper. Giet de saus over de ingrediënten in de kom. Meng goed. Zet in de koelkast totdat je klaar bent om te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren