Rauwe brownie

    Rauwe brownie

    3keer bewaard
    10min


    Maak dit als eerste!

    Ik kwam op dit recept, terwijl ik op zoek was naar een gezond dessert voor Valentijnsdag voor mijn man. Ik vond het op een rauwe recepten-website. Het is heerlijk, vol cocolade en noten, gewoon geweldig! Mijn man vond het geweldig, mijn hele familie trouwens.

    Ingrediënten
    Porties: 15 

    • 200 gr rauwe cashewnoten
    • 200 gr dadels, ontpit
    • 2 eetlepels cacao of carobepoeder
    • 3 eetlepels honing
    • 1 eetlepel cacao boter of gewone boter, gesmolten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Ik gebruik cashewnoten, maar je kunt ook andere noten gebruiken - amandelen, walnoten, macadamianoten, een mix... Maak van de noten een ruw poeder, niet te fijn, je wilt de stukjes kunnen proeven. Meng vervolgens de dadels erdoor.
    2. Meng de noten en de dadels, voeg de cacao, de honing en gesmolten boter toe. Pas het vervolgens naar je eigen smaak aan, bijvoorbeeld meer cacao als je van bitter houdt, of meer honing als je van zoet houdt.
    3. Verspreid het mengsel overeen bakblik dat met vetvrij papier is bedekt. Hoe kleiner de pan, hoe dikker de brownie, kies je eigen grootte. Zet 1 uur in de koelkast. Hierna gebruikte ik een hart-vorm om er een hart uit te snijden voor mijn Valentijnsdag verrassing.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren