Romige kipkerrie pasta

    Romige kipkerrie pasta

    4keer bewaard
    30min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Kip en pasta in een romige kerriesaus: ongebruikelijk, maar lekker:).

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr pasta
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 2 teentjes knoflook, geperst
    • 1 ui, fijngesneden
    • 4 kipfilets, in blokjes
    • 300 ml extra dikke room (vetgehalte 50%)
    • 2 theelepels kerriepoeder
    • 3 eetlepels tomatenchutney
    • zout naar smaak
    • 1 eetlepel gehakte peterselie (of 1 theelepel gedroogde peterselie)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Breng een grote pan water aan de kook en voeg dan de pasta toe en kook deze in 12 minuten gaar. Giet vervolgens af.
    2. Verwarm ondertussen de olie in een grote koekenpan, voeg de uien en knoflook toe, voeg daarna de kip toe en bak tot deze gaar is en niet meer roze.
    3. Meng de room, kerriepoeder en tomatenchutney samen in een kom, breng op smaak met zout en peper, voeg vervolgens aan de kip toe en warm nog even door.
    4. Voeg de pasta toe aan het kip mengsel en roer goed om alles te bedekken. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren