Runderstoofvlees in de slowcooker

    Runderstoofvlees in de slowcooker

    27keer bewaard
    5uur20min


    31 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een heerlijk en makkelijk recept voor rundstoofvlees in de slowcooker. Gebruik goedkoop vlees om er een budgetmaaltijd van te maken. Er gaat niets boven thuiskomen na het werk en een heerlijke zelfgemaakte stoofschotel te vinden.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 middelgrote uien
    • 2 theelepels olie
    • 6 champignons, in vieren gesneden
    • 4 middelgrote wortels, geschild
    • 250 ml runderbouillon
    • 1 eetlepel worcestersaus
    • 1 eetlepel donkerbruine zachte suiker
    • 2 eetlepels tomatenpuree
    • 600 gr runderstoofvlees
    • 2 middelgrote aardappelen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 5uur  ›  Klaar in:5uur20min 

    1. Zet de slowcooker op 'hoog'.
    2. Snijd de ui en fruit deze in de olie, voeg de champignons toe als de uien doorzichtig en bruin zijn geworden. Wanneer de champignons gekleurd zijn en iets geslonken, giet je ze over in de slowcooker.
    3. Snijd de wortelen door de lengte in twee en daarna in stukjes van 2 cm lang, doe ze in de slowcooker. Roer de bouillon, Worcestersaus, suiker en tomatenpuree erdoor.
    4. Leg het vlees erbovenop. Snijd de aardappelen in vieren en duw ze langs de rand van de slowcooker.
    5. Doe het deksel op de slowcooker en kook 5 uur op 'hoog'. Controleer ongeveer 20 minuten voor serveren of de jus dik genoeg is. Zo niet, maak dan een dunne pasta van wat maïzena en water en en roer dit erdoor.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    vond het heerlijk, heb er in plaats van aardappel zoete aardappel bij gedaan - 30 jul 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren