Pittige uien op indiase wijze

    Pittige uien op indiase wijze

    (0)
    Voeg toe aan favorieten!
    1dag


    Maak dit als eerste!

    Erg smakelijk als voorgerecht met wat poppadoms! Je zou het ten minste 24 uur moeten koelen alvorens op te dienen, om het citroensap de uiensmaak wat te laten neutraliseren.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 middelgrote ui
    • 1-3 theelepels tomatenketchup
    • 1 theelepel citroensap
    • 1 eetlepel suiker
    • Een snufje zout
    • 1 theelepel versgehakte koriander
    • 1 theelepel versgehakte fenegriek blaadjes of 1/2 theelepel zaadjes
    • 1 theelepel chilipoeder of paprikapoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1dag  ›  Klaar in:1dag 

    1. Meng in een middelgrote kom de ui en ketchup tot de ui dun en gelijkmatig bedekt is. Meng de citroensap erbij. Breng op smaak met suiker, koriander, fenegriek en chilipoeder. Meng goed.
    2. Voor het beste resultaat, dek af en zet 24 uur in de koelkast.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren