Pittige uien op indiase wijze

    (9)

    Erg smakelijk als voorgerecht met wat poppadoms! Je zou het ten minste 24 uur moeten koelen alvorens op te dienen, om het citroensap de uiensmaak wat te laten neutraliseren.


    10 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 middelgrote ui
    • 1-3 theelepels tomatenketchup
    • 1 theelepel citroensap
    • 1 eetlepel suiker
    • Een snufje zout
    • 1 theelepel versgehakte koriander
    • 1 theelepel versgehakte fenegriek blaadjes of 1/2 theelepel zaadjes
    • 1 theelepel chilipoeder of paprikapoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1dag  ›  Klaar in:1dag 

    1. Meng in een middelgrote kom de ui en ketchup tot de ui dun en gelijkmatig bedekt is. Meng de citroensap erbij. Breng op smaak met suiker, koriander, fenegriek en chilipoeder. Meng goed.
    2. Voor het beste resultaat, dek af en zet 24 uur in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (9)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren