Spaghetti met champignons en roomkaas

    (2)

    Ik ben dol op pasta met kaas en met het experimenteren daarmee! Gisteren heb ik deze pasta gemaakt met champignons en Philadelphia roomkaas. Snel, makkelijk en erg lekker!


    10 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gr spaghetti
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 grote teen knoflook, geperst
    • 500 gr champignons, in plakjes
    • 1 pakje philadelphia roomkaas
    • zout en versgemalen peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Verhit olijfolie in een pan en bak de knoflook 1 minuut. Voeg de champignons toe en bak ze even aan. Net voor al het vocht is verdampt, voeg je de roomkaas toe. Voeg zout en peper naar smaak toe en meng goed door. Laat 1 minuut zachtjes koken en roer door.
    3. Giet de pasta af en meng met de saus.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren