Spaghetti met champignons en roomkaas

    Spaghetti met champignons en roomkaas

    6keer bewaard
    25min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Ik ben dol op pasta met kaas en met het experimenteren daarmee! Gisteren heb ik deze pasta gemaakt met champignons en Philadelphia roomkaas. Snel, makkelijk en erg lekker!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gr spaghetti
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 grote teen knoflook, geperst
    • 500 gr champignons, in plakjes
    • 1 pakje philadelphia roomkaas
    • zout en versgemalen peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Verhit olijfolie in een pan en bak de knoflook 1 minuut. Voeg de champignons toe en bak ze even aan. Net voor al het vocht is verdampt, voeg je de roomkaas toe. Voeg zout en peper naar smaak toe en meng goed door. Laat 1 minuut zachtjes koken en roer door.
    3. Giet de pasta af en meng met de saus.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    GabriëllaElias
    0

    - Gewaardeerd op - 30 mrt 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren