Pasta met champignons

    (1)

    Pasta met room en champignons, een heerlijk eenvoudig gerecht. Kies je favoriete pasta en serveer er nog een frisse salade bij om er een complete maaltijd van te maken.


    8 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 600 gr pasta
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 400 gr champignons, gewassen en in stukken gesneden
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 30 cl room
    • een snufje gehakte peterselie
    • zout en versgemalen peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Verhit ondertussen olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en voeg de champignons toe. Voeg de knoflook toe en bak 5 minuten.
    3. Voeg de room toe en meng goed door. Voeg de peterselie toe, roer door en breng op smaak met zout en peper. Laat 5-10 minuten zachtjes doorkoken.
    4. Giet de pasta af, en meng dit door de saus. Serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren