Banana royale

    (8)

    Bananen gevuld met een chocoladecaramelreep, in folie gewikkeld en geroosterd in kooltjes op de barbecue of in een kampvuur, maken een super heerlijke traktatie op de camping! Deze zijn erg lekker en eens wat anders dan geroosterde marshmallows.


    8 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 6 ongeschilde bananen
    • 2 (van 60 gram) chocoladecaramelrepen met pinda's (zoals Snickers)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Snij door de schil en bijna door de hele banaan met een scherp mes een stuk met de lengte mee uit de banaan. Verwijder dit stukje voorzichtig en zet apart. Snijd over de lengte elke reep in 3 plakjes. Plaats een plakje chocoladereep in de banaan, en plaats het uitgesneden stuk banaan weer terug op zijn plaats, over de reep heen. Herhaal met de rest van de bananen; wikkel de gevulde bananen goed in aluminiumfolie.
    2. Rooster de bananen in de kolen van een kampvuur totdat het fruit warm is en de chocoladereep gesmolten, ongeveer 5 minuten. Haal de bananen uit het vuur en verwijder de schil en eet de banaan met een lepel. De chocoladevulling kan erg heet zijn, dus wees voorzichtig.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (8)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties