Black & Tan (Iers bier)

    Black & Tan (Iers bier)

    Voeg toe aan favorieten!
    5min


    13 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een favoriet drankje tijdens St. Patrick's Day bij ons thuis. Laat je niet misleiden door de eenvoudige ingrediënten... De truc is om de lagen precies goed te krijgen. De sleutel is om het stout bier langzaam te schenken.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 flesje (350 ml) pils
    • 1 flesje of blikje (350 ml) Iers stout bier (zoals Guinness)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Giet de helft van het pilsbier voorzichtig in een lang bierglas. Plaats een grote eetlepel, de gewelfde kant naar boven, 2.5 centimeter boven het pils, de punt van de lepel wijst een klein beetje naar beneden. Giet langzaam de helft van het stout bier over de eetlepel, zodat het voorzichtig langs de zijkant van het glas druppelt. Laat een paar seconden staan, zodat 2 verschillende bierlagen ontstaan.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren