Romige kersentaart

    Romige kersentaart

    (10)
    2keer bewaard
    20min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Deze kersentaart wordt gemaakt met een kant en klare taartbodem en kant en klare taartvulling. Je kunt beide zelf maken met de recepten van deze website.

    Ingrediënten
    Porties: 8 


    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng in een kleine kom de roomkaas, poedersuiker, vanille- en amandelextract. Klop met een elektrische mixer tot een licht en luchtig geheel. Klop in een aparte middelgrote kom de slagroom stijf. Voeg zorgvuldig het roomkaasmengsel toe aan de slagroom.
    2. Verdeel het mengsel over de bodem van de taartkorst. Bedek met kersentaartvulling. Zet in de koelkast tot de taart stevig en koud is, ongeveer 30 minuten.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (10)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren