Gegrilde Italiaanse karbonades

    Gegrilde Italiaanse karbonades

    1keer bewaard
    20min


    33 personen hebben dit gemaakt

    Gegrilde karbonades van de barbecue bedekt met plakjes ham, tomaat en mozzarella.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 karbonades
    • snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 4 plakjes ham
    • 4 plakjes tomaat
    • 4 plakjes mozzarella kaas
    • snufje fijngesneden verse oregano naar smaak
    • snufje paprikapoeder naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm een barbecue of buitengrill tot middelhoge temperatuur en vet het rooster in met een beetje olie.
    2. Bestrooi de karbonades met zout en peper en gril tot de karbonades bruin zijn, mooie grilstreppjes hebben en niet meer roze zijn van binnen, 5 tot 8 minuten per kant. Een vleesthermometer ingestoken in het midden van het vlees moet minstens 70 graden C aangeven.
    3. Leg een plakje ham, tomaat en mozzarella op elke karbonade, bestrooi met oregano en paprikapoeder en gril tot de kaas gesmolten is, ongeveer 2 minuten. Laat 5 minuten staan ​​alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren