Gegrilde sandwich met kalkoen

    (82)

    In de Verenigde Staten noemen ze dit broodje met warme kalkoen en zuurkool ook wel een Reuben Sandwich. Erg lekker en makkelijk om te maken.


    40 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 150 gram zuurkool, uitgelekt
    • 285 gram gesneden luxe kalkoenfilet
    • 2 eetlepels boter
    • 4 plakjes volkorenbrood
    • 4 plakjes Zwitserse kaas
    • 4 eetlepels Thousand Islands dressing, of naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm de zuurkool en kalkoen, afzonderlijk, in magnetronbestendige kommen gedurende 30 seconden, zet opzij. Smeer royaal boter op een zijde van elk plakje brood en smeer vervolgens de dressing aan de andere kant. Verdeel de zuurkool, kalkoen en Zwitserse kaas over twee sneetje brood met de boterkant naar beneden. Stapel de resterende twee sneetjes brood met de boterkant naar boven erop.
    2. Verhit een grote koekenpan op middellaag vuur. Doe de broodjes in de koekenpan en bak tot ze goudbruin zijn en de kaas gesmolten is, ongeveer 3 minuten aan elke kant.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (82)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren