Gemakkelijke aardappelsalade met dille en komkommer

    Gemakkelijke aardappelsalade met dille en komkommer

    2keer bewaard
    30min


    21 personen hebben dit gemaakt

    De komkommer geeft een lekkere bite aan deze aardappelsalade. Ik vind de salade het lekkerst met appelciderazijn.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 450 gram aardappelen (met rode schil), in blokjes gesneden
    • 60 ml mayonaise
    • 2 eetlepels ciderazijn
    • 2 takjes gehakte verse dille, of naar smaak
    • snufje zout en peper naar smaak
    • 1/2 komkommer - geschild, zonder zaadjes en fijngesneden
    • 4 lente-uien, gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 18min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:30min 

    1. Doe de aardappelen in een grote pan en bedek met gezouten water. Breng aan de kook op hoog vuur, zet het vuur lager, dek af en kook tot ze gaar zijn, ongeveer 12 minuten. Giet af en laten droogstomen terwijl je de dressing bereidt.
    2. Meng de mayonaise, ciderazijn, dille, zout en peper. Voeg de komkommer en lente-uien toe. Doe de warme aardappelen bij de dressing en schep ze voorzichtig om zodat ze bedekt worden met de dressing. Dek af en zet minstens 2 uur voor het opdienen in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren