Geroosterde kabeljauw

    Geroosterde kabeljauw

    6keer bewaard
    15min


    27 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk en eenvoudig recept voor een snelle maaltijd.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 675 gram kabeljauwfilets
    • 1 theelepel boter, gesmolten
    • 1 theelepel citroensap
    • 1 theelepel gedroogde dragon
    • snufje gemalen zwarte peper
    • 1 eetlepel sesamzaad

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verwarm de gril van de oven voor en plaats een ovenrooster ongeveer 15 cm van de warmtebron. Bekleed een braadslee of grilpan met aluminiumfolie.
    2. Leg de kabeljauwfilets op de folie en bestrijk met de boter. Breng op smaak met citroensap, dragon en peper, bestrooi vervolgens met sesamzaad.
    3. Gril de vis onder de voorverwarmde gril tot het vlees ondoorzichtig en wit is en de vis makkelijk uit elkaar valt met een vork, ongeveer 10 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren