Geroosterde kabeljauw

    (27)

    Een heerlijk en eenvoudig recept voor een snelle maaltijd.


    29 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 675 gram kabeljauwfilets
    • 1 theelepel boter, gesmolten
    • 1 theelepel citroensap
    • 1 theelepel gedroogde dragon
    • snufje gemalen zwarte peper
    • 1 eetlepel sesamzaad

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verwarm de gril van de oven voor en plaats een ovenrooster ongeveer 15 cm van de warmtebron. Bekleed een braadslee of grilpan met aluminiumfolie.
    2. Leg de kabeljauwfilets op de folie en bestrijk met de boter. Breng op smaak met citroensap, dragon en peper, bestrooi vervolgens met sesamzaad.
    3. Gril de vis onder de voorverwarmde gril tot het vlees ondoorzichtig en wit is en de vis makkelijk uit elkaar valt met een vork, ongeveer 10 minuten.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (27)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties