Gevulde paprika's

    Gevulde paprika's

    3keer bewaard
    1uur45min


    21 personen hebben dit gemaakt

    Deze paprika's gevuld met een gehaktmengsel smaken lekker bij aardappelpuree, een hele maïskolf en een salade.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 900 gram rundergehakt
    • 1 blik (425 gram) gemengde groenten, uitgelekt
    • 2 blikken of pakken (van 425 gram) tomatensaus, apart te verwerken
    • 80 gram gekookte rijst
    • 1 kleine ui, gesnipperd
    • 3 lente-uien, fijngesneden
    • 3 tenen knoflook, gesneden
    • 1 ei
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 4 grote groene paprika's, bovenkanten en zaadjes verwijderd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur30min  ›  Klaar in:1uur45min 

    1. Verwarm de ​oven voor op 175 graden.
    2. Doe het gehakt, gemengde groenten, de helft van de tomatensaus, rijst, ui, lente-uien, knoflook, ei, zout en peper in een grote kom en meng alles goed. Schep het gehaktmengsel in de paprika's. Verdeel de paprika's over een ovenschaal en lepel de resterende tomatensaus erover. Dek af met aluminiumfolie.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot het vlees niet meer roze is, ongeveer 1 1/2 uur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren