Spareribs uit de slowcooker

    (10)
    8 uur 15 minuten

    Ik ben dol op deze spareribs uit de slowcooker. De hoisinsaus en shiitake geven er net even een andere twist aan.


    14 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 eetlepel arachideolie
    • 1.3 kilo spareribs
    • 1 pot (425 gram) tomatensaus
    • 1 eetlepel gedroogde uitjes, of meer naar smaak
    • 80 ml hoisinsaus
    • 3 shiitake paddestoelen, in plakjes gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 8uur5min  ›  Klaar in:8uur15min 

    1. Verhit de arachideolie in een grote koekenpan op hoog vuur. Bak de spareribs gelijkmatig bruin in de hete olie, ongeveer 5 minuten, verwijder van het vuur.
    2. Doe de tomatensaus, gedroogde ui, hoisinsaus en de shiitake in een slowcooker. Voeg de spareribs toe aan de saus, draai ze om zodat alle spareribs bedekt worden met de saus.
    3. Kook op de laagste stand totdat het vlees zo zacht is dat het van de botten valt, 8 tot 10 uur.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (10)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties