Spareribs uit de slowcooker

    Spareribs uit de slowcooker

    16keer bewaard
    8uur15min


    13 personen hebben dit gemaakt

    Ik ben dol op deze spareribs uit de slowcooker. De hoisinsaus en shiitake geven er net even een andere twist aan.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 eetlepel arachideolie
    • 1.3 kilo spareribs
    • 1 pot (425 gram) tomatensaus
    • 1 eetlepel gedroogde uitjes, of meer naar smaak
    • 80 ml hoisinsaus
    • 3 shiitake paddestoelen, in plakjes gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 8uur5min  ›  Klaar in:8uur15min 

    1. Verhit de arachideolie in een grote koekenpan op hoog vuur. Bak de spareribs gelijkmatig bruin in de hete olie, ongeveer 5 minuten, verwijder van het vuur.
    2. Doe de tomatensaus, gedroogde ui, hoisinsaus en de shiitake in een slowcooker. Voeg de spareribs toe aan de saus, draai ze om zodat alle spareribs bedekt worden met de saus.
    3. Kook op de laagste stand totdat het vlees zo zacht is dat het van de botten valt, 8 tot 10 uur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren