Caesarsaladedressing

    Caesarsaladedressing

    2keer bewaard
    10min


    89 personen hebben dit gemaakt

    Met dit recept kun je zelf de dressing voor een caesarsalade maken. Je kunt de dressing tot 5 dagen in de koelkast bewaren, hoe langer hij in de koelkast staat hoe lekkerder hij smaakt.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 120 ml mayonaise
    • 60 ml extra vergine olijfolie
    • 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
    • 2 eetlepels sladressing blue cheese
    • 1 eetlepel rode wijnazijn
    • 3 tenen knoflook, fijngehakt
    • 1 theelepel citroensap
    • 1/2 theelepel mosterd
    • 4 scheutjes worcestersaus (of ketjap)
    • 2 scheutjes hete pepersaus (zoals tabasco)
    • snufje cayennepeper
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Klop de mayonaise, olijfolie, Parmezaanse kaas, sladressing blue cheese, azijn, knoflook, citroensap, mosterd, worcestersaus, hete pepersaus, cayennepeper, zout en peper in een kom en meng alles goed. Dek af en zet gedurende 4 uur in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren