Alfredo pastasaus met rozemarijn en groene peper

    (32)

    Een romige en pittige alfredo pastasaus, ook lekker als dipsaus!


    30 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 eetlepels olijfolie
    • 2 tenen knoflook, fijngehakt
    • 1 groene peper, zonder zaadjes en fijngehakt
    • 240 ml slagroom
    • 40 gram geraspte Parmezaanse kaas
    • 1 theelepel gedroogde rozemarijn
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak en roer de knoflook en peper in de hete olie tot het gaat geuren, ongeveer 5 minuten, voeg de slagroom toe en breng het mengsel aan de kook. Zet het vuur laag. Roer de Parmezaanse kaas en rozemarijn door het mengsel, laat verder koken tot de kaas volledig is gesmolten, ongeveer 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper om te serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (32)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties