Spaghettisalade

    Spaghettisalade

    15keer bewaard
    30min


    Maak dit als eerste!

    Verse groenten en veel verschillende kruiden en u hebt een heerlijk gerecht voor een feestje of picknick! Garneren met tomaat en peterselie.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 pak (500 gr) spaghetti, gebroken
    • 1 fles Italiaanse sladressing
    • 1 eetlepel Parmezaanse kaas, geraspt
    • 1 eetlepel sesamzaad
    • 1 eetlepel maanzaad
    • 2 theelepels knoflookzout
    • 1 theelepel paprikapoeder
    • 1/2 theelepel gemalen zwarte peper
    • 1/2 theelepel cayennepeper
    • 1 komkommer, fijngesneden
    • 1 rode ui, in stukjes
    • 2 tomaten, in stukjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Bereid de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing. Afgieten, afspoelen met koud water en goed laten uitlekken. In een grote kom doen.
    2. In een middelgrote kom sladressing, kaas, zaadjes, paprikapoeder, knoflook, zout en peper goed vermengen. Komkommer en ui erdoor roeren. Het mengsel over de spaghetti verdelen en lichtjes omscheppen. Afdekken en minstens 2 uur (tot 24 uur) in de koelkast zetten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren