Shuku Shuku

    (33)
    30 minuten

    Een Nigeriaanse kokostruffel die favoriet is bij kinderen van alle leeftijden.


    35 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 14 

    • 75g gemalen kokos
    • 50g poedersuiker
    • 3 eierdooiers
    • 50g zelfrijzend bakmeel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 175 C / gasovenstand 2.
    2. Meng de kokos, suiker en eierdooiers tot een stevig deegachtig geheel. Neem steeds kleine stukjes van het deeg en vorm balletjes van 2,5 cm in diameter, bedek met bloem en leg ze op een bakplaat.
    3. Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak ze in 20 minuten goudkleurig.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (33)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    5

    Heerlijk. Doet het altijd goed, bij welke gelegenheid dan ook. Heb er uit experimenteerdrift een handje bruine suiker en een scheut koffiemelk bij gedaan. Maakt de truffels wat luchtiger.  -  06 dec 2011

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren