Kip en champignon stoofschotel

    Kip en champignon stoofschotel

    32keer bewaard
    8uur10min


    44 personen hebben dit gemaakt

    Kipfilets gekruid met paprika, citroenpeper en knoflookpoeder langzaam gegaard met witte wijn, zure room, champignons en champignonragout.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1,5 theelepel zout
    • 1/4 theelepel peper
    • 1/2 theelepel paprikapoeder
    • 1/4 theelepel citroenpeper
    • 1 theelepel knoflookpoeder
    • 6 kipfilets
    • 140 gr champignonragout, of meer naar smaak
    • 230 ml zure room
    • 120 ml droge witte wijn
    • 225 gr gesneden verse champignons

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 8uur  ›  Klaar in:8uur10min 

    1. Meng zout, peper, paprikapoeder, citroenpeper en knoflookpoeder in een kom, en kruid de kipfilets gelijkmatig met het mengsel. Leg de gekruide kip in een slowcooker. Voeg de champignonragout, zure room, witte wijn, en champignons toe.
    2. Doe de deksel op de slow cooker en laat ong. 8 uur sudderen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren