Spinaziesalade met gebakken geitenkaas

    Spinaziesalade met gebakken geitenkaas

    6keer bewaard
    20min


    Maak dit als eerste!

    Een heerlijke manier om spinazie wat elegance en smaak te geven. De warme geitenkaas smelt in de mond en haalt de smaak van balsamico naar boven.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr spinazie, afgespoeld en gedroogd
    • 1 eetlepel boter
    • 1 teentje knoflook, geperst
    • 4 eetlepels paneermeel
    • 175 gr geitenkaas, in plakjes
    • 8 eetlepels balsamico
    • 8 eetlepels olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. De spinazie over 4 borden verdelen.
    2. In een koekenpan op en middelhoog vuur de olie verhitten en daarin al roerend de knoflook licht goudbruin bakken. Paneermeel erdoor roeren. De geitenkaas met enkele plakjes per keer over het paneermeel verspreiden en omscheppen om ermee te vermengen.
    3. Ong. 2 plakjes geitenkaas over de borden spinazie verdelen en vervolgens olijfolie en balsamico erover sprenkelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren