Mueslirepen met bananen, pindakaas, havermout en honing

    Mueslirepen met bananen, pindakaas, havermout en honing

    2keer bewaard
    40min


    33 personen hebben dit gemaakt

    Handig om mee te nemen naar de sportschool of even snel eentje te eten als ontbijt.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 160 gr snelkokende havermoutvlokken
    • 160 gr proteïnepoeder
    • 30 gr volkorenmeel
    • 1 eetlepel gemalen lijnzaad
    • 260 ml pindakaas
    • 60 ml honing
    • 2 zeer rijpe bananen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 175°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
    2. Verdeel de havermoutvlokken over een bakplaat (zonder bakpapier), en rooster ze lichtbruin, ongeveer 10 minuten, haal ze uit de oven en laat afkoelen. Meng de afgekoelde havermout, proteïnepoeder, volkoren meel, en lijnzaad goed door elkaar, en meng de pindakaas en honing erdoor. Pureer de bananen en roer ze door het mengsel. Roer alles goed door elkaar. Druk het deeg op de bakplaat met bakpapier in een laag van ong. 6 mm dik.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot de randen van het deeg goudbruin zijn, ongeveer 15 minuten; snij ze in de vorm van mueslirepen terwijl ze nog warm zijn, en laat de repen vervolgens afkoelen. Wikkel de repen in plasticfolie, en bewaar ze in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties