Pizzabrood gevuld met salami

    Pizzabrood gevuld met salami

    3keer bewaard
    25min


    15 personen hebben dit gemaakt

    Dit is weer eens iets anders dan een tosti!

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 450 gr kant en klaar brooddeeg (of pizzadeeg) uit het koelvak
    • 225 gr plakjes salami
    • 450 gr geraspte mozzarella kaas
    • 2 eetlepels olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm een ​​oven voor op 220°C.
    2. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkblad uit tot een vierkant van ong. 25 cm. Verdeel de helft van de salami over het deeg, en bestrooi dit gelijkmatig met de helft van de mozzarella kaas. Leg hierop de rest van de salami en daarover de resterende geraspte kaas. Verdeel het deeg in gedachten in drieën, en vouw de linkerkant naar binnen, en vouw vervolgens de rechterkant hier overheen. Vouw nu de boven-en onderkant naar binnen zodat de randen samenkomen in het midden. Besprenkel het brood met olijfolie en leg het op een ingevette bakplaat met vouwranden naar beneden.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot het brood goudbruin en knapperig is, 15 tot 20 minuten. Laat afkoelen voor het aansnijden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren