Roei-team wraps met kalkoen

    Roei-team wraps met kalkoen

    2keer bewaard
    15min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Mijn kinderen en de rest van hun roei-team houden erg veel van deze wraps, dus maak ik deze wraps vaak in groten getale! Ik rol de wraps dan afzonderlijk op in folie en stop ze in een koelbox. Zo blijven ze een hele dag goed!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 140 gr fijngesneden kool
    • 110 gr geraspte wortels
    • 120 ml Thousand Islands sladressing
    • 3 eetlepels appelciderazijn
    • 4 (van 25 cm) volkoren tortilla's
    • 60 ml Thousand Islands sladressing (optioneel)
    • 4 blaadjes sla
    • 350 gr plakjes kalkoen (vleeswaren)
    • 8 dunne plakjes Gruyère kaas of Zwitserse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng de kool, wortels, 120 ml sladressing, en appelciderazijn in een grote kom.
    2. Besmeer elke tortilla met een eetlepel slasaus (optioneel). Leg op elke wrap een blaadje sla en leg hierop ong. 85 gr kalkoen. Leg twee plakjes kaas over de kalkoen, en eindig met een royale portie van het koolmengsel.
    3. Vouw de onderkant van de tortilla over de vulling heen, en vouw vervolgens de linker en rechter helften naar binnen. Rol de wrap strak op. Herhaal dit met de overige wraps. Wikkel de wraps in plasticfolie of aluminiumfolie en bewaar ze in de koelkast totdat ze worden opgediend. Snij vlak voor het serveren elke wrap schuin door de helft.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    - Gewaardeerd op - 01 mrt 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren