Romige Griekse sladressing

    Romige Griekse sladressing

    6keer bewaard
    20min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Griekse feta sladressing. Bewaar tot 2 weken in de koelkast.

    Ingrediënten
    Porties: 188 

    • 1 kilo verkruimelde fetakaas
    • 2 komkommers, geschild, zaad verwijderd en in grove stukken gesneden
    • 1 groene paprika, grof gesneden
    • 1 rode ui, grof gehakt
    • 135 gr ontpitte Kalamata olijven
    • 20 gr gedroogde oregano
    • 10 gr gedroogde basilicum
    • 15 gr gemalen zwarte peper
    • 3 liter ranchdressing (of sladressing)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Doe de fetakaas, komkommer, groene paprika, rode ui, olijven, oregano, basilicum en zwarte peper in een keukenmachine. Pureer dit tot een gladde massa. Roer het mengsel door de sladressing in een grote kom. Schenk de dressing in een pot, doe de deksel erop en bewaar in de koelkast tot gebruik.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren