Pittige crackers

    Pittige crackers

    1keer bewaard
    10min


    31 personen hebben dit gemaakt

    Deze kruidige crackers smaken heel lekker bij een salade, dip, of chili!

    Ingrediënten
    Porties: 30 

    • 350 ml koolzaadolie of zonnebloemolie
    • 2 eetlepels gemalen rode chilipepervlokken
    • 1 pakje mix voor saladedressing (bijvoorbeeld saladmix ui bieslook of kruiden knoflook van Calvé®)
    • 1 eetlepel chilipoeder
    • 450 gr meergranen crackers

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de olie, gemalen rode chilipepervlokken, sladressing mix, en chilipoeder samen in een kom.
    2. Verdeel de crackers gelijkmatig in 2 grote afsluitbare plastic zakken. Giet de olie in de 2 zakken. Sluit de zak en draai de zak om zodat de olie goed over de crackers verspreidt, ong. 5 minuten; draai de zak weer om. Draai de zakken steeds om de 5 minuten om, doe dit 1 uur. Haal de crackers uit de zakken en leg ze in twee grote schalen. Laat ze een nachtje staan voor het opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren