Pittige crackers

    (46)

    Deze kruidige crackers smaken heel lekker bij een salade, dip, of chili!


    31 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 30 

    • 350 ml koolzaadolie of zonnebloemolie
    • 2 eetlepels gemalen rode chilipepervlokken
    • 1 pakje mix voor saladedressing (bijvoorbeeld saladmix ui bieslook of kruiden knoflook van Calvé®)
    • 1 eetlepel chilipoeder
    • 450 gr meergranen crackers

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de olie, gemalen rode chilipepervlokken, sladressing mix, en chilipoeder samen in een kom.
    2. Verdeel de crackers gelijkmatig in 2 grote afsluitbare plastic zakken. Giet de olie in de 2 zakken. Sluit de zak en draai de zak om zodat de olie goed over de crackers verspreidt, ong. 5 minuten; draai de zak weer om. Draai de zakken steeds om de 5 minuten om, doe dit 1 uur. Haal de crackers uit de zakken en leg ze in twee grote schalen. Laat ze een nachtje staan voor het opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (46)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren