Rundergehakt met barbecuesaus uit de slowcooker

    (71)
    6 uur 25 minuten

    Lekker op een broodje!


    53 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 1400 gr mager rundergehakt
    • 1 grote ui, versnipperd
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 5 stengels selderij, fijngehakt
    • 1,5 theelepel zout
    • 1/2 theelepel gemalen zwarte peper
    • 1 eetlepel appelciderazijn
    • 2 eetlepels mosterd
    • 55 gr bruine basterdsuiker
    • 800 ml ketchup

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 6uur15min  ›  Klaar in:6uur25min 

    1. Bak het gehakt bruin in een grote koekenpan op matig vuur. Hak het vlees tijdens het bakken fijn met een pollepel, ongeveer 15 minuten. Giet overtollig vet af.
    2. Doe het gebakken vlees, de ui, knoflook, bleekselderij, zout, zwarte peper, appelciderazijn, mosterd, bruine basterdsuiker, en ketchup in de slowcooker, en roer alles goed door elkaar. Zet de slowcooker op een lage stand, en stoof het vlees gedurende 6 tot 8 uur gaar.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (71)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties