Rundergehakt met barbecuesaus uit de slowcooker

    Rundergehakt met barbecuesaus uit de slowcooker

    8keer bewaard
    6uur25min


    53 personen hebben dit gemaakt

    Lekker op een broodje!

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 1400 gr mager rundergehakt
    • 1 grote ui, versnipperd
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 5 stengels selderij, fijngehakt
    • 1,5 theelepel zout
    • 1/2 theelepel gemalen zwarte peper
    • 1 eetlepel appelciderazijn
    • 2 eetlepels mosterd
    • 55 gr bruine basterdsuiker
    • 800 ml ketchup

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 6uur15min  ›  Klaar in:6uur25min 

    1. Bak het gehakt bruin in een grote koekenpan op matig vuur. Hak het vlees tijdens het bakken fijn met een pollepel, ongeveer 15 minuten. Giet overtollig vet af.
    2. Doe het gebakken vlees, de ui, knoflook, bleekselderij, zout, zwarte peper, appelciderazijn, mosterd, bruine basterdsuiker, en ketchup in de slowcooker, en roer alles goed door elkaar. Zet de slowcooker op een lage stand, en stoof het vlees gedurende 6 tot 8 uur gaar.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren