Warme havermout met stukjes appel

    (311)
    6 uur 15 minuten

    Je rolt makkelijk je bed uit als de keuken zo lekker ruikt 's ochtends. Je doet de ingrediënten 's avonds in de slowcooker en 's ochtends hoef je de warme havermout alleen nog maar op te scheppen!


    210 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 160 gr gesneden haver
    • 830 ml water
    • 125 gr appel, geschild en in stukjes gesneden
    • 80 gr rozijnen
    • 30 gr boter
    • 1 eetlepel kaneel
    • 2 eetlepels bruine basterdsuiker
    • 1 theelepel vanille-extract (of vanillesuiker naar smaak)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 6uur  ›  Klaar in:6uur15min 

    1. Doe de gesneden haver, water, appel, rozijnen, boter, kaneel, bruine basterdsuiker en vanille-extract in een slowcooker, en roer alles goed door elkaar tot de suiker is opgelost. Dek de slowcooker af met de deksel, stel in op een lage stand, en laat 6 tot 7 uur koken voor zachte haver, of 8 uur voor hele stevige haver.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (311)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren