Ovenschotel met klapstuk en jus

    Ovenschotel met klapstuk en jus

    Voeg toe aan favorieten!
    4uur10min


    15 personen hebben dit gemaakt

    Ongelooflijk makkelijke en lekkere ovenschotel met klapstuk en jus. Je zet het 4 tot 5 uur in de oven terwijl je met iets anders bezig bent, en dan heb je daarna een heerlijke maaltijd! Serveer het met aardappelpuree en sperziebonen. Bewaar de restjes, want die zijn de volgende dag ook nog heel lekker!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1300 gr klapstuk
    • 1 theelepel knoflookzout
    • 1 theelepel papayine (gemaakt van papayasap, maakt vlees malser)
    • 1 pot (van ong. 400 gr) kant-en-klare rundvlees jus
    • 120 ml Italiaanse sladressing
    • 1 blikje (van ong. 170 gr) gesneden champignons, uitgelekt
    • 1 pakje Franse uiensoepmix

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 4uur  ›  Klaar in:4uur10min 

    1. Verwarm een ​​oven voor op 135°C. Bestrooi de klapstuk met knoflookzout en papayine, en leg het in een ovenschaal van 23 x 33 cm.
    2. Meng de vleesjus, Italiaanse sladressing, champignons en uiensoepmix in een kom. Giet het mengsel over het vlees. Dek goed af met aluminiumfolie.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot het vlees zeer mals is geworden, 4 tot 5 uur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren