Tropische dipsaus voor garnalen

    Tropische dipsaus voor garnalen

    1keer bewaard
    5min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Ik heb geprobeerd om een kokossausje te maken om met garnalen te serveren...het is aardig gelukt. Ik heb de hoeveelheden een beetje gegokt, maar je kunt het makkelijk naar smaak aanpassen.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 115 gr zure room
    • 3 eetlepels alcoholvrije pinacolada
    • 60 gr ananasstukjes, geplet
    • 1 eetlepel suiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Meng de zure room, alcoholvrije pinacolada, geplette ananasstukjes, en suiker in een kom, roer goed om de suiker op te lossen. Zet minstens 30 minuten in de koelkast zodat de smaken goed mengen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren