Romige dip met vleesbeleg voor bij een broodmandje

    Romige dip met vleesbeleg voor bij een broodmandje

    Foto recept: Romige dip met vleesbeleg voor bij een broodmandje
    1

    Romige dip met vleesbeleg voor bij een broodmandje

    (12)
    20min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Wij maken dit recept vaak tijdens de grote vakantie. Serveer deze dip met stukjes stokbrood of in stukjes gesneden Turks brood.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 225 gr boterhamworst, in stukken gesneden
    • 225 gr ham, in stukjes gesneden
    • 115 gr salami, fijngehakt
    • 115 gr pepperoni, fijngehakt
    • 115 gr jong belegen kaas, in stukken gesneden
    • 115 gr Provolone kaas, in stukken gesneden
    • 180 ml mayonaise
    • 1 theelepel knoflookpoeder
    • 1 eetlepel gedroogde oregano
    • 1 augurk, fijngehakt
    • 55 gr gesneden sla
    • 1 tomaat, in stukjes gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng de boterhamworst, ham, salami, pepperoni, jong belegen kaas en provolone kaas in een kom samen. Roer de mayonaise, knoflookpoeder, en oregano erdoor. Leg hieroverheen de augurk, sla, en tomaat.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (12)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren