Romige dip met vleesbeleg voor bij een broodmandje

    Romige dip met vleesbeleg voor bij een broodmandje

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Wij maken dit recept vaak tijdens de grote vakantie. Serveer deze dip met stukjes stokbrood of in stukjes gesneden Turks brood.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 225 gr boterhamworst, in stukken gesneden
    • 225 gr ham, in stukjes gesneden
    • 115 gr salami, fijngehakt
    • 115 gr pepperoni, fijngehakt
    • 115 gr jong belegen kaas, in stukken gesneden
    • 115 gr Provolone kaas, in stukken gesneden
    • 180 ml mayonaise
    • 1 theelepel knoflookpoeder
    • 1 eetlepel gedroogde oregano
    • 1 augurk, fijngehakt
    • 55 gr gesneden sla
    • 1 tomaat, in stukjes gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng de boterhamworst, ham, salami, pepperoni, jong belegen kaas en provolone kaas in een kom samen. Roer de mayonaise, knoflookpoeder, en oregano erdoor. Leg hieroverheen de augurk, sla, en tomaat.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren