Zoete glazuur voor ham

    (15)

    Op zondag of met Pasen willen wij wel eens een ham in de oven garen. Iedereen zal hun bord leegeten als je de ham met dit glazuur insmeert!


    14 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 220 gr bruine basterdsuiker
    • 230 ml melasse
    • 180 ml pittige grove mosterd
    • 60 ml bourbon (optioneel)
    • 1,5 theelepel gemberpoeder
    • 1,5 theelepel kaneel
    • 1/2 theelepel kruidnagelpoeder
    • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Doe de bruine basterdsuiker, melasse, mosterd, bourbon, gember, kaneel, kruidnagel en zwarte peper in een kom en roer tot de suiker is opgelost.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (15)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties