Bosvruchtencoulis met vanilleijs

    Als je dit dessert serveert in een wijnglas heb je een bijzonder feestelijk gepresenteerd dessert, die toch erg eenvoudig te maken is.

    Helfrich

    Noord-Brabant, Nederland
    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 bakje gemengde bosvruchten, gewassen
    • 1 zakje vanillesuiker
    • flinke scheut frambozenlikeur
    • 8 bolletjes biologisch vanilleijs
    • slagroom (uit spuitbus, of vers geklopt)
    • 8 takjes munt, ter decoratie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Doe de bosvruchten in een pannetje en verwarm ze met 1 zakje vanillesuiker en een flinke scheut frambozenlikeur. Pureer de vruchten met een staafmixer in de pan.
    2. Schep wat van de bosvruchtencoulis onderin elk glaasje. Leg er een bolletje vanilleijs in en garneer met slagroom en een takje munt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren