Zalmtartaar met rucolaolie

    Zalmtartaar met rucolaolie

    4keer bewaard
    1uur20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Zalm tartaar is iets waar jezelf van alles naar keuze kan toevoegen naar smaak.

    stefanie86 West-Vlaanderen, België

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 25g rucola
    • 200ml olijfolie
    • 400gr verse zalm
    • 1 citroen
    • paar druppels room
    • 1 bosje dille
    • snuifje peper en zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Bereiding: 20min  ›  Extra tijd: 1uur rusten  ›  Klaar in:1uur20min 

    1. Was de rucola en voeg ze bij de olijfolie. Mix alles fijn en voeg er peper en zout naar smaak toe.
    2. Hak de zalm in kleine stukjes, heel fijn (niet mixen, pureren of malen)
    3. Besprenkel de zalm met citroen. Voeg er zout en peper bij naar smaak. Paar druppels room en paar snippers dille, snuifje peper en zout. Laat alles 1uur trekken in de koelkast en serveer op bord.
    4. Werk af met de rucolaolie en schijfje citroen.

    Tip

    Je kan er ook wat gesnipperde sjalot aan toevoegen of roze peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren