Jol's gevulde eieren

    Jol's gevulde eieren

    6keer bewaard
    57min


    17 personen hebben dit gemaakt

    Lekkere gevulde eieren op mijn manier, geleerd van mijn moeder en oma... mijn broer was/is er dol op.

    Limburg, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 8 á 10 eieren
    • 1/4 pot mayonaise
    • 1 snufje Knorr aromat
    • 1 snufje paprikapoeder
    • 1 snufje kerriepoeder
    • 1 snufje peper
    • 1 paar druppels maggi

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 12min  ›  Bereiding: 15min  ›  Extra tijd: 30min in de koelkast  ›  Klaar in:57min 

    1. Kook de eieren hard. En laat goed afkoelen onder koud stromend water.
    2. Snij de eieren in de lengte doormidden. Haal het eigeel eruit en doe dit in een middelgrote kom. Prak dit samen met de mayonaise, knorr arromat, peper, kerriepoeder, paprikapoeder en maggi, tot ’n smeuig mengsel.
    3. Vul de halve eieren met het mengsel. Bestrooi met wat paprikapoeder. Bewaar ze afgedekt in de koelkast tot serveren.

    Tip

    Lekker bij de koude schotel of om rond te delen op 'n feestje.

    Tip

    En eieren horen natuurlijk bij Pasen.

    Video

    Bekijk de video op ons youtube kanaal, voor meer ideeën voor gevulde eieren!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    JolaVersluis
    0

    Leuk ga het morgen eens maken - 30 dec 2015

    cannet
    van
    0

    Jolleke, vandaag gevulde eieren met jouw recept gemaakt en ik moet zeggen; Heerlijk. Bedankt voor het delen - 20 apr 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren