Snelle viscurry

    (6)
    25 minuten

    Een goeie stoofpot bereid met witte vis. Deze smaakt het best met gestoomde rijst en een salade.


    8 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 1/2 theelepel plantaardige olie
    • 1 kleine ui, dun gesneden
    • 5 eetlepels versgeraspte gember
    • 5 eetlepels uitgeperste knoflook
    • 1/3 theelepel kurkuma
    • 500ml kokosmelk
    • 1 theelepel zout
    • 500g witte vis, in blokjes
    • 1 tomaat, in stukjes
    • 1 eetlepel versgehakte korianderblaadjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verhit olie in een grote koekenpan. Bak de uien bruin.
    2. Voeg gember en knoflook toe.
    3. Breng op smaak met kurkuma en schenk de kokosmelk erbij. Laat koken op een laag vuur en voeg dan het zout en de vis toe. Kook tot de vis gaar is, in 5 tot 10 minuten. Voeg tomaat en korianderblaadjes vlak voor het opdienen toe.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (6)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    2

    Lekker en makkelijk!  -  21 feb 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties