Forel van de barbecue

    Forel van de barbecue

    7keer bewaard
    30min


    41 personen hebben dit gemaakt

    Hoe verser de forel, hoe voller van smaak.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 forel, schoonmaakt en zonder kop
    • 1 teentje knoflook, in schijfjes
    • 1 citroen, in schijfjes
    • 1 takje verse basilicum
    • 1 takje verse rozemarijn
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. De barbecue matig heet laten worden.
    2. De vis aan de binnenkant beleggen met schijfjes knoflook en citroen. Vervolgens basilicum en rozemarijn erop leggen en kruiden met zout en peper. De vis in folie wikkelen en op een barbecuerooster leggen.
    3. 15-20 minuten roosteren tot de vis met een vork uiteen valt. Kruiden en citroen verwijderen. De vis bij de staart pakken en het vlees met een vork van de graat schuiven. Serveren met wigjes citroen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren