Forel van de barbecue

    (25)

    Hoe verser de forel, hoe voller van smaak.


    42 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 forel, schoonmaakt en zonder kop
    • 1 teentje knoflook, in schijfjes
    • 1 citroen, in schijfjes
    • 1 takje verse basilicum
    • 1 takje verse rozemarijn
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. De barbecue matig heet laten worden.
    2. De vis aan de binnenkant beleggen met schijfjes knoflook en citroen. Vervolgens basilicum en rozemarijn erop leggen en kruiden met zout en peper. De vis in folie wikkelen en op een barbecuerooster leggen.
    3. 15-20 minuten roosteren tot de vis met een vork uiteen valt. Kruiden en citroen verwijderen. De vis bij de staart pakken en het vlees met een vork van de graat schuiven. Serveren met wigjes citroen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (25)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties