Eenvoudige ovenschotel van rösti met kaas

    Eenvoudige ovenschotel van rösti met kaas

    7keer bewaard
    35min


    Maak dit als eerste!

    Verander een zak bevroren rösti in iets zeer smakelijk. Gebruik geen vetarme producten, omdat ze de schotel soeperig maken. Je moet de boter en kaas in de magnetron iets smelten voor het mengen, want dan combineert het gemakkelijker. Je hoeft de rösti niet te ontdooien.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 125 ml zure room
    • 125 gr boter
    • 1/2 blikje romige kippensoep of kippenragout
    • 1/2 pakje smeerkaas
    • 1 zak bevroren rösti

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Meng de zure room, boter, soep en kaas.
    2. Maak in een ovenschaal 2 lagen rösti en giet het zure room mengsel er gelijkmatig over.
    3. Bak op 170°C / gasoven stand 3 totdat de bovenkant van het mengsel bubbelt en lichtbruin is, ongeveer 25 minuten. Serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren