Gemakkelijke curry met rundvlees uit de slowcooker

    Gemakkelijke curry met rundvlees uit de slowcooker

    27keer bewaard
    10uur8min


    15 personen hebben dit gemaakt

    Rundvlees, currypasta en kruiden worden de hele dag in de slowcooker gekookt. Serveer met rijst en naanbrood voor een snelle curry, die heerlijk is.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • ongeveer 400 gr blokjes runderstoofvlees
    • 2 uien in blokjes gesneden
    • 3 volle eetlepels Pataks Hot Madras curry pasta in een pot (of je eigen favoriet)
    • plantaardige olie
    • kruiden
    • afgestreken theelepel garam masala
    • afgestreken theelepel gedroogde komijn
    • afgestreken theelepel gedroogde koriander
    • klein scheutje tomatenpuree

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 8min  ›  Bereiding: 10uur  ›  Klaar in:10uur8min 

    1. Draai de slowcooker op laag. Bak de uien gedurende 5 minuten in wat olie in een koekenpan. Voeg de kruiden en curry pasta toe. Roer een paar minuten totdat het aroma vrijkomt.
    2. Doe het vlees in de slowcooker. Giet het ui/kruidenmengsel erbij. Voeg de tomatenpuree toe en genoeg water om het rundvlees te bedekken. Roer goed. Doe het deksel erop en kook de hele dag. Ongeveer een uur voor het opdienen haal je het deksel eraf en zet je het vuur hoog om de saus dikker te laten worden.
    3. Serveer met rijst en naan broodjes / pappadums / chutneys etc.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    van
    0

    Hoeveel vocht/bouillon moet er eigenlijk bij? Edit Slecht gelezen van mij, vlees moet onder staan - 14 mrt 2016

    van
    0

    Na anderhalf uur met deksel er af, bleef de saus nog aan de dunne kant en er bleef weinig vlees over. - 07 feb 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren