Heerlijke lams- en tomaten stoofschotel uit de slowcooker

    Heerlijke lams- en tomaten stoofschotel uit de slowcooker

    10keer bewaard
    7uur10min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijk malse stukjes lamsvlees bereid in de slowcooker met uien, kruiden en tomaat. Lekker met pasta.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 uien gesneden
    • olijfolie om de uien te bakken
    • 350 gr stukjes lamsvlees
    • 1 teentje knoflook, gesneden
    • 1 blik gehakte tomaten
    • 1 eetlepel tomatenpuree
    • peper en zout, naar smaak
    • scheutje witte wijn (optioneel)
    • snufje gedroogde oregano
    • 1/2 theelepel paprikapoeder
    • 250 ml lamsbouillon

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 7uur  ›  Klaar in:7uur10min 

    1. Zet de slow cooker op 'laag'. Bak de ui in olijfolie tot ze een beetje doorschijnend zijn en doe ze in de slow cooker.
    2. Voeg alle andere ingrediënten toe. Zet het deksel erop en laat het 7-8 uur sudderen, terwjil je af en toe roert.
    3. Ongeveer 1/2 uur voor het opdienen kun je de saus iets dikker maken door de slowcooker op 'hoog' te zetten en het deksel eraf te halen. Kook de pasta en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren