Italiaanse hamburger

    Italiaanse hamburger

    1keer bewaard
    20uur10min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijke hamburger op een ciabattabroodje! De burger is gemaakt van rundergehakt en belegd met mozzarella, tomaat, salami en rucola.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 250 gr mager rundergehakt
    • 4 plakjes mozzarella (van een bal)
    • 4 plakjes salami
    • goede handvol rucola
    • plakjes rode ui
    • 6 dunne plakjes tomaten
    • 2 ciabatta broodjes
    • olijfolie
    • peper en zout, naar smaak
    • kleine handvol paneermeel
    • 1 klein teentje knoflook, geperst

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20uur  ›  Klaar in:20uur10min 

    1. Meng het gehakt, knoflook, paneermeel en peper en zout naar smaak (zorg ervoor dat je veel peper gebruikt). Meng goed en vorm er 2 hamburgers van. Bewaar in de koelkast tot gebruik.
    2. Verhit een koekenpan, grill of barbecue. Bak de hamburgers tot de gewenste gaarheid. Ondertussen rooster je het ciabatta broodje op de grill. Leg de plakjes mozzarella op de hamburgers op de grill en laat de kaas een beetje smelten.
    3. Leg de rucola op de onderste helft van het broodje. Beleg vervolgens met de salami, de hamburger, 3 plakjes tomaat en rode ui. Leg de bovenste helft van het broodje erop en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren