Kaneel-jamkoekjes

    Kaneel-jamkoekjes

    1keer bewaard
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze gemakkelijke koekjes worden gekruid met kaneel, daarna wordt het midden van elk gevuld met een druppel jam. Gebruik je favoriete jam!

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 90 gr zelfrijzend bakmeel
    • 1 theelepel kaneelpoeder
    • 3 eetlepels rijstmeel
    • 70 gr ongezouten boter, zacht
    • 4 eetlepels suiker
    • 1 geklopt ei
    • bessenjam

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C. Zeef de bloem, kaneel en rijstmeel door elkaar.
    2. In een andere kom klop je de boter en suiker tot een licht en luchtig geheel, voeg dan geleidelijk de eieren toe en klop goed.
    3. Schep de gezeefde ingrediënten erdoor tot het net gemengd is. Rol 1 theelepel van het deeg tot een bal en leg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
    4. Herhaal dit met het resterende mengsel. Maak een kuiltje in het midden van elke bal en vul deze met wat bessenjam.
    5. Bak 8-10 minuten, of totdat de koekjes goudbruin zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties