Pittige krabsalade

    Lekkere en veelzijdige krabsalade. Je kunt de krab ook weglaten voor een vis-vrije dip! Serveer met toastjes, stokbrood, selderij en/of worteltjes.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 1 pot 'Pimentos Marrones' (rode pepers in olie), uitgelekt
    • 1 pakje/blikje krabsticks
    • 250 gr roomkaas
    • 250 gr mayonaise
    • 1 theelepel selderijzout of gewoon zout
    • 100 gr zure room
    • 1 theelepel tomatensalsa of chilisaus
    • 1/2 theelepel paprikapoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Snijd de krab en pepers in kleine stukjes en hou apart.
    2. Meng de overige ingrediënten tot ze goed gecombineerd zijn.
    3. Meng het roommengsel met het krabmengsel.
    4. Bewaar in de koelkast en serveer koud, met toastjes, selderij en/of worteltjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren