Havermoutpap met appel, banaan en rozijntjes

    (5)
    10 minuten

    Pap krijgt een hele nieuwe lading met toegevoegd fruit en volkoren granen.


    13 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 250 ml water
    • 1/2 kleine appel, in stukjes
    • 1/2 banaan, gehalveerd en in plakjes gesneden
    • 2 eetlepels rozijnen
    • snufje zout
    • 1/4 theelepel kaneel
    • 50 gr havermoutvlokken
    • 1 eetlepel haverzemelen
    • honing om te serveren (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng alle ingrediënten in een steelpan en breng aan de kook. Laat 5 minuten koken, tot de havermout gaar is, af en toe roeren. Besprenkel met honing om te serveren, indien gewenst.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (5)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Nanda
    van
    0

    Ik heb halfvolle melk in plaats van water gebruikt en de zemelen niet toegevoegd (had ik niet in huis). Echt een hele lekkere havermoutpap!  -  21 dec 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren