Havermoutpap met appel, banaan en rozijntjes

    Havermoutpap met appel, banaan en rozijntjes

    11keer bewaard
    10min


    13 personen hebben dit gemaakt

    Pap krijgt een hele nieuwe lading met toegevoegd fruit en volkoren granen.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 250 ml water
    • 1/2 kleine appel, in stukjes
    • 1/2 banaan, gehalveerd en in plakjes gesneden
    • 2 eetlepels rozijnen
    • snufje zout
    • 1/4 theelepel kaneel
    • 50 gr havermoutvlokken
    • 1 eetlepel haverzemelen
    • honing om te serveren (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng alle ingrediënten in een steelpan en breng aan de kook. Laat 5 minuten koken, tot de havermout gaar is, af en toe roeren. Besprenkel met honing om te serveren, indien gewenst.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    Nanda
    van
    0

    Ik heb halfvolle melk in plaats van water gebruikt en de zemelen niet toegevoegd (had ik niet in huis). Echt een hele lekkere havermoutpap! - 21 dec 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren