Ragout met gehakt en linzen

    (1)

    Een heerlijke rundvleesschotel, die haast geen tijd kost om te maken en ook nog eens goedkoop is. linzensoep is het geheim! Serveer met bijvoorbeeld aardappelpuree.


    9 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 ui, in blokjes gesneden
    • 3 teentjes knoflook, geplet
    • 500 gr mager rundergehakt
    • 2 theelepels Italiaanse kruiden
    • 400 gr linzensoep (blik of zak)
    • 300 ml runderbouillon
    • 2 laurierblaadjes
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:40min 

    1. Fruit de ui en de knoflook in de olijfolie in een grote pan, ongeveer 5 minuten, tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe, zet het vuur hoger, en bak het vlees ongeveer 10 minuten.
    2. Zodra het gehakt begint te bruinen, voeg je alle andere ingrediënten toe. Laat 20 minuten op een matig vuur sudderen, af en toe roeren. Breng op smaak met zout en peper en serveer!
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties