Rundvlees met bier

    Rundvlees met bier

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur5min


    Maak dit als eerste!

    Drie simpele ingrediënten maken deze werkelijk uitstekende en makkelijke rundvleesschotel, perfect voor de winterse avonden. Serveer met pasta, rijst of aardappelpuree.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gr in blokjes gesneden runderstoofvlees
    • 1/2 zakje Franse uiensoep mix
    • 1 flesje bier

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. De oven voorverwarmen op 170°C.
    2. Doe het rundvlees in een ovenschaal, strooi de soep mix erover, en meng tot alle rundvlees bedekt is. Giet ongeveer de helft van het bier over het rundvlees, totdat al het vlees bedekt is.
    3. Zet 30 minuten in de voorverwarmde oven, roer door, en laat nog eens 30 minuten in de oven staan.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren