Spaghetti met zelfgemaakte pesto

    Zelfgemaakte pesto is veel lekkerder dan de kant-en-klare en is zo snel te maken. Lekker voor door de spaghetti of bij kip. Ook lekker op crostini's als een hapje.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 teentje knoflook
    • snufje zeezout
    • 2 grote handenvol verse basilicumblaadjes
    • olijfolie
    • grote handvol geraspte pecorino
    • 120 gr spaghetti
    • peper en zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe de knoflook en zout in een kom (vijzelpot) en maal tot een pasta. Voeg de basilicum beetje bij ​​beetje toe en pureer met de knoflook. Herhaal dit totdat alle basilicum op is. Meng er langzaam wat olie in om het wat vloeibaarder te maken. Voeg de kaas toe en meng goed, dit zal het wat dikker maken. Voeg de peper en zout toe. Blijft maximaal een week goed in de koelkast.
    2. Kook de pasta en giet af, roer de pesto erdoor en serveer met extra blaadjes basilicum om te garneren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties