Toad in the hole

    Toad in the hole

    26keer bewaard
    40min


    196 personen hebben dit gemaakt

    Gebruik worstjes van een goede kwaliteit, elke smaak die je maar wilt. Om dit traditionele gerecht te maken, kook je ze in Yorkshire pudding beslag, kinderen zijn er dol op. Vergeet de jus niet!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 8 varkensvlees worstjes
    • 1 eetlepel plantaardige olie
    • 225g bloem
    • 4 eieren
    • 250ml melk
    • Zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 200 C / gasovenstand 6.
    2. Schenk de olie op de bodem van een ovenschaal en leg de worstjes erop in een enkele laag. Bak ze 10 minuten in de voorverwarmde oven.
    3. Klop ondertussen in een een middelgrote kom de bloem, eieren en de helft van de melk glad. Voeg dan geleidelijk de resterende melk toe tot een glad beslag ontstaat. Breng op smaak met zout en peper.
    4. Haal de worstjes uit de oven en lepel het beslag eroverheen tot de worstjes voor 3/4 zijn bedekt. Zet weer in de oven en bak ze in 35 minuten tot het midden gerezen en bruin is. Het geeft niet dat de onderkant een beetje zacht blijft, dit is normaal.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren